maandag 10 november 2014

Marouan Moussi nieuwe jeugdbestuurder voor Waterschap Rijn en IJssel


 
 
Afgelopen dinsdag heeft het algemeen bestuur van Waterschap Rijn en IJssel de nieuwe jeugdbestuurder Marouan Moussi welkom geheten. Marouan zal zich de komende periode inzetten om jeugd en jongeren te betrekken bij het waterschap. Hij doet dit samen met Joep Kuijvenhoven, jeugdambassadeur bij het waterschap.

Tijdens de vergadering nam het bestuur tevens afscheid van Linda Huiskamp. Zij was de afgelopen twee jaar jeugdbestuurder voor Waterschap Rijn en IJssel. In die tijd had ze onder andere gesprekken met diverse ministers en Tweede Kamerleden, gaf gastlessen en hield een blog bij over haar belevenissen. Zij geeft het stokje door aan Marouan Moussi.
 
Jongerenpanel
Marouan Moussi hoopt jongeren te interesseren voor water en het waterschap. Hij zal zich de komende periode dan ook richten op het opzetten van een jongerenpanel. Hij krijgt hierbij hulp van Joep Kuijvenhoven. Samen gaan zij het jongerenpanel voor jongeren binnen het werkgebied van Waterschap Rijn en IJssel opzetten.

Overige activiteiten
Er staan diverse andere activiteiten gepland voor beide jongens. Zo zullen zij samen het bestaande blog van Linda overnemen. Marouan zal ook deel uitmaken van de nationale jury die scholen uit het hele land gaat beoordelen tijdens het Jongerendebat op 11 februari 2015. Ook worden zij nauw betrokken bij diverse activiteiten rondom de waterschapsverkiezingen op 18 maart 2015.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten